beeldmerk2014Schuif- en draaideuren

Mawi Beveiliging en Toegangsbeheer bv heeft de sluitende oplossing voor u.

Wij zijn een flexibele zelfstandige onderneming die in overleg met de opdrachtgever absoluut maatwerk levert, niet gehinderd door enige beperking van een bepaald merk met bijbehorende productlijn. Wij zorgen ervoor dat wij de snel opeenvolgende ontwikkelingen op de voet volgen om onze klanten adequaat te kunnen adviseren.

In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare adviserende en uitvoerende partner voor woningbeheerders, overheidsinstanties, gezondheidszorginstellingen, onderwijs, musea, discotheken en de industrie om de centrale ingangen van gebouwen en appartementencomplexen te voorzien van – draaideurautomaten; – automatische schuifdeuren waarbij de bestaande draaideuren vervangen worden door een complete schuifpui.


Wij voorzien deuren van draaideurautomaten of zorgen voor aanpassing tot automatische schuifdeuren inclusief het aftimmeren, afwerken en schilderen van de kozijnen. Lichte bouwkundige aanpassingen zoals bijvoorbeeld het verwijderen van een dorpel of realiseren van een hellingbaan behoren ook tot de mogelijkheden.

Om u een indruk te geven van de vrijwel onbeperkte mogelijkheden op het gebied van automatische schuif- en draaideuren laten wij u kennis maken met een klein gedeelte van ons leveringsprogramma:

DITEC

DORMA

GEZE

GRETSCH-UNITAS / ATS

KABA

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud draagt er toe bij dat de levensduur van mechanische en elektrotechnische installaties aanzienlijk wordt verlengd. Mawi Beveiliging en Toegangsbeheer combineert het onderhoud van beide disciplines waardoor er maar een aanspreekpunt is en de kosten beheersbaar blijven. Mawi heeft een 24 uurs service organisatie met responstijden tot 8 uur en biedt dit aan in samenwerking met Alarmgroep Meldnet.