Onder hang-en sluitwerk verstaan we alle hulpmiddelen om deuren en ramen te kunnen openen en sluiten. De kwaliteit van hang-en sluitwerk zit hem in de gebruikte materialen. Het zal duidelijk zijn dat goedkope onderdelen van een willekeurige doe-het-zelf zaak de bescherming niet kunnen bieden die degelijk materiaal wel biedt.

Mawi Beveiliging en Toegangsbeheer is toonaangevend en beschikt over een zeer uitgebreid assortiment hang- en sluitwerk voor projecten, woning- en utiliteitsbouw. Onze leveranciers zijn lid van de AIHS, Agenten en Importeurs van Hang- en Sluitwerk, Nederland.

Alle artikelen en merken die worden geleverd voldoen aan nationale en internationale richtlijnen inzake hang- en sluitwerk en aan relevante regels en normen voor inbraakwerend, brandwerend en anti-paniek hang- en sluitwerk.

De keuze van hang- en sluitwerk wordt in onderling overleg gemaakt. In de meeste gevallen zal de kwaliteit van het hang-en sluitwerk bepaald worden door de eisen van een verzekeringsmaatschappij of door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. We zullen de tijd nemen om u een juiste indruk te geven van wat goed is in uw situatie.

Mawi Beveiliging en Toegangsbeheer biedt totaaloplossingen. Naast hang- en sluitwerk kunt u bij ons ook terecht voor design deurbeslag, brievenbussen en postkasten.

Om u een indruk te geven van de vrijwel onbeperkte mogelijkheden laten wij u kennis maken met een klein gedeelte van ons leveringsprogramma.

          AMI

          BKS

          DORMA

          LIPS

          NEMEF

          VEMA

          VIELER

          WILKA