beeldmerk2014Mawi Beveiliging en Toegangsbeheer bv biedt een breed scala van producten op het gebied van toegangscontrole voor voetgangers en voertuigen.

Voor alles wat met hoogwaardig en bedrijfszeker toegangsbeheer van voertuigen in en om uw pand te maken heeft is Mawi Beveiliging en Toegangsbeheer bv uw betrouwbare partner. Op dit gebied zijn er legio mogelijkheden zoals bijvoorbeeld pillars of bollards (zakpalen), blockers, speedgates en slagboominstallaties.

Daarnaast leveren wij in relatie met voetgangers diverse soorten en modellen tourniquets, voor zowel buiten als inpandig gebruik. Onafhankelijk van leverancier en product kunnen wij volledig maatwerk aanbieden.

Mawi Beveiliging en Toegangsbeheer biedt bijvoorbeeld in combinatie met Kaba Nederland BV een breed scala van producten op het gebied van:

·          Beveiligingsdraaideuren

·          Beveiligingstourniquets

·          Toegangen tot sportcomplexen en evenementen

·          Beveiligingssluizen

·          Automatische en tochtwerende deuren

·          Deuraandrijvingen

De keuze voor Kaba berust op het feit dat u van deze producten altijd een uitzonderlijk hoge kwaliteit in verwerking en gebruikte materialen kunt verwachten. Dit betekent producten met extreem lange levensduur. Belangrijk voor u omdat het niet alleen een investering voor lange termijn betreft maar ook omdat veel personen er vaak dagelijks gebruik van maken. Bij Kaba producten wordt dan ook persoonsveiligheid en gebruiksgemak als uitgangspunt bij iedere ontwikkeling genomen. Veel van de door Kaba in Nederland geïnstalleerde deuren zijn al tientallen jaren onder zware omstandigheden in gebruik.

Kaba tourniquets kunnen onderverdeeld worden in menshoge en heuphoge systemen.

Menshoge tourniquets

De Kentaur tourniquet van Kaba is het meest toegepaste tourniquet in Nederland. Dit is bereikt door tal van unieke eigenschappen. De ongekend hoge betrouwbaarheid gekoppeld aan een extreem lange levensduur zijn bereikt  door toepassing van de beste materialen en een uiterst zorgvuldige verwerking. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Door het grote aantal geleverde installaties is er zoveel ervaring opgebouwd dat de Kentaur met recht een uitgerijpt product mag heten.

Heuphoge tourniquets

Kaba biedt een aantal oplossingen voor heuphoge toegangscontrole. Van extreem fraai afgewerkte design modellen tot gunstig geprijsde standaard units. Voor alle producten geldt dat ze uitgerust zijn met een motoraandrijving. Deze aandrijving is speciaal voor deze toepassing ontwikkeld en doet dan ook precies wat er van verwacht wordt. Dit betekent een geruisloos gebruik waarbij de passant tijdens het doorlopen zelf de snelheid bepaalt. De aandrijving is nooit hinderlijk aanwezig. Omdat de rem aan het einde van iedere doorgang rustig afremt wordt het mechanisme t.o.v. een volledig mechanische vergrendeling aanmerkelijk minder zwaar belast. Dit betekent in de praktijk een veel langere en storingvrijere levensduur.

Sensorsluis

De sensorsluis is een zeer klantvriendelijke, heuphoge, laagdrempelige, vorm van toegangscontrole waarbij toezicht van een receptioniste of beveiligingsmedewerker moet voorkomen dat er misbruik van de installatie gemaakt wordt. De KABA sensorsluizen zijn verkrijgbaar in verschillende beveiligingsniveaus. Hiertoe kan men variëren met de lengte van de sluis in combinatie met het aantal sensoren dat toegepast wordt.

.