Hier ziet u een overzicht van gerealiseerde projecten in nauwe samenwerking met de aannemers en/of bouwcombinaties. De inbreng van Van Enckevort bestaat uit het uitbrengen van een gedegen advies met betrekking tot sluitsystemen, (veiligheids)bouwbeslag en ijzerwaren enz. en het begeleiden van dit hele traject tot aan de oplevering. Ondersteund door vooraanstaande leveranciers in de bouwwereld is van Enckevort een betrouwbare partner voor elk (nieuw)bouw en renovatieproject.

Hieronder een kleine selectie van projecten waarbij Van Enckevort BV betrokken is.

 

Projecten Bouwbedrijf Mertens uit Weert

Van Enckevort mocht materialen met bijbehorend advies leveren voor een tweetal projecten van Mertens Bouwbedrijf uit Weert. Een fijne samenwerking voor mooie projecten. De betreffende projecten Musis Sacrum in Arnhem en het Multifunctioneel Centrum Doelum zijn ook nog eens genomineerd voor de BNA Beste Gebouw Verkiezing van het Jaar in 2018.

Musis Sacrum in Arnhem

Musis Sacrum is een concertgebouw, gelegen in Arnhem. Er worden concerten van klassieke muziek, jazz tot aan popmuziek gegeven. Na een grootscheepse verbouwing is Musis Sacrum in januari 2018 heropend met als grootste attractie een gigantisch raam van tien bij zestien meter. Het bevindt zich achter het podium van de nieuwe Parkzaal en biedt uitzicht op het aangrenzende Musispark met zijn monumentale bomen.

 

Inhoud project:

–>  Scharnieren, deurnaalden en drangers in kleur uitgevoerd (wit, grijs en zwart) waarbij de deurnaalden zelfs met afwijkende kleur aan scharnier- / niet scharnierzijde.
–>  FSB sloten en afmontage (krukken, knoppen, paniekbalken en grepen) in brons en zwart, zowel op de houten deuren als de stalen geluidwerende (Merford) deuren.
–>  Compacte inbouw taatsscharnieren toegepast in (samen met Van Enckevort ontwikkelde) ‘kozijnloze’ toiletdeuren.


 

Multifunctioneel Centrum Doelum

Doelum is een gloednieuw complex in Renkum, bestaande uit een breed scala aan sportfaciliteiten, een multifunctionele theaterzaal, kantoorruimte en bij dat alles een prima horecaservice. Een grote variatie aan verenigingen en organisaties vindt in Doelum zijn plek en werkt én ontspant hier samen.

Inhoud project

I.v.m. zwembadmilieu is er een verhoogde eis gesteld aan het hang- en sluitwerk en bevestigingsmiddelen. Er is gekozen voor een beslag wat voor dit milieu geschikt is, maar tevens prijstechnisch nog goed voor de gebouwgedeeltes waar deze eis niet noodzakelijk is, maar  wel dezelfde lijn door hebben kunnen zetten en ook toepasbaar was op de diverse materialisaties van deuren (hout en profielstaal).


Van Enckevort, Partner in Bouwverstand

 “ Van Enckevort denkt voortdurend constructief mee bij moeilijke H & S vraagstukken. De offertes zijn altijd op tijd, duidelijk en compleet. Er wordt hierbij nooit 1 op 1 geoffreerd (u vraagt wij draaien) maar er wordt eerst doorgevraagd naar de uitgangspunten. Het is hierbij ook altijd fijn dat we een vast contactpersoon binnen Van Enckevort hebben. Op Van Enckevort kunnen we letterlijk en figuurlijk bouwen. “
John Manders | Mertens Bouwbedrijf

 


MAB Bekkersveld

Een mooi project waar de toegevoegde waarde van de Van Enckevort Groep ten volle werd benut. In samenwerking met aannemer Jongen-Meulen werd in opdracht van de gemeente Heerlen het MAB Bekkersveld gerealiseerd. Behalve van Enckevort BV, voor de materialen en het hang en sluitwerk, werd door MAWI het Kaba toegangscontrolesysteem geïnstalleerd en werd het hele deurentraject door Vevic BV verzorgd. Een mooi voorbeeldproject