IVANA SCHUIFDEURBESLAG

Ivana is dé specialist als het om schuifdeursystemen gaat. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige systemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ivana heeft voor iedere toepassing de juiste oplossing.

ultralux 80 set 16

ULTRALUX 80    SET 16

Modulair schuifdeursysteem met superieure loopeigenschappen (gegarandeerd 100.000 bewegingen volgens norm EN 1527) voor schuifdeuren tot 80 kg met geanodiseerde aluminium rail. Voorzien van een hydraulische eindstop voor openstand en een softclose demper in de rail voor de dichtstand. Deze sets zijn leverbaar als 200 cm. en 300 cm. set voor deurbreedte van 80 tot 160 cm. De sets worden compleet geleverd met  bevestigingsmaterialen. Het Ultralux 80 systeem is ook los leverbaar tot een raillengte van 600 cm. Diverse kliklijsten en afdekkappen los leverbaar voor een mooie afwerking.

setprijs 74.-


duoline 55 set 19

DUOLINE 55    SET 19

Exclusief en stil onderlopend schuifdeursysteem met aluminium rail voor schuifdeuren tot 55 kg. met instelbare looprollen. Keuze uit 200 cm. of 300 cm. set welke bestaande uit: dubbele boven- en onderrail met afdekkap. De 200 cm. set wordt compleet geleverd met wielrollen en geleiders voor 2 deuren en de 300 cm. set voor 3 deuren incl. met afwerkprofiel en bevestigingsmateriaal. Dit schuifdeurbeslag kenmerkt zich o.a. door een zeer eenvoudige montage en makkelijk uit te breiden d.m.v. een extra deur set. De boven- en onderrail zijn ook verkrijgbaar in lengtes van 400 cm. of 600 cm. Tevens zijn er diverse zijprofielen, greep lijsten los leverbaar evenals een softclose demper.

setprijs 129.-

voor meer info klik hier

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn