mawi logo 2013

storing-melden-button

 

 

Mawi – Toegangscontrole – Venlo
Horsterweg 31
5928 NB
Telefoon 046 – 423 03 12
Fax 046 – 423 11 94
E-mail info@mawi-toegangsbeheer.nl
Mawi op kaart weergeven

Mawi Beveiliging en Toegangsbeheer bv is gestart met haar activiteiten, medio 1998 vanuit een jarenlange ervaring (ruim 20 jaar), om in te spelen op de sterk toenemende vraag vanuit de markt naar specialisten die een projectmatige totaaloplossing kunnen bieden op het gebied van toegangscontrole. Wij adviseren, leveren, plaatsen en onderhouden systemen uit de totale productrange zowel puur mechanisch  \(sluitsystemen) als mechatronisch (sluitsystemen met elektronische controle) als puur elektronisch (proximity (contactloos lezen) of magneetkaartlezers) als biometrisch (vingerscan).
Niet alleen het leveren van deze producten maar ook het informeren en adviseren èn het samen met de opdrachtgevers zoeken naar de beste oplossing, volledig op maat wordt door ons verzorgd. Om een optimale werking van de uitgezochte producten te kunnen realiseren verzorgen en coördineren wij ook de montage en het in bedrijf stellen van alle geleverde systemen.

Mawi Toegangsbeheer uit Venlo  en Technische Bureau Twan van der  Leeden uit Roggel  hebben m.i.v. 24 augustus j.l. een samenwerkingsovereenkomst gesloten om gezamenlijk nieuwbouw projecten en onderhoud  en renovatie werkzaamheden uit te voeren in Oostelijk Brabant en Limburg.
Lees hier het persbericht!

Mawi Beveiliging en Toegangsbeheer bv is voor alle segmenten in zijn specialisatie erkend en geregistreerd:

Profiel

Steeds vaker worden wij ingeschakeld door bedrijven die elektronische toegangscontrole leveren om de koppeling te realiseren tussen de elektronische componenten en het mechanische gedeelte van de deur. Wij zorgen dan voor de juiste elektrische deuropeners, separate voedingen, sloten, deurbeslag, deurdrangers etc. Als technisch beheerder van mechanische beveiligingen kunnen wij U adviseren over SKG normering, politiekeurmerk, etc. zoals deze worden opgelegd door verzekeringsmaatschappijen en vermeld staan in het bouwbesluit. Uiteraard kunnen wij zorg dragen voor de levering en vakkundige montage van de voorgeschreven producten.Vanaf 2000 hebben wij ons ook toegelegd op preventief onderhoud aan mechanische en mechatronische toegangscontrole systemen. In tegenstelling tot onderhoudscontracten op specifieke producten, richten wij ons op alle componenten die van invloed kunnen zijn op de werking van de toegangscontrole zoals scharnieren, sloten en deurdrangers.Tevens kunt u bij ons terecht voor de levering van hang- en sluitwerk, designbeslag en toebehoren. Total Access: Uw toegang tot Veiligheid. Als hoofddealer van KABA zijn wij in staat om u een totaal oplossing te beiden op het gebied van toegangsbeheersing.

KABA is in de Wereld een van de marktleiders op het gebied van toegangsbeheersing. Als van oorsprong Brandkasten fabrikant (kasten Bauer) voor de Zwitserse banken heeft KABA steeds verder uitgebreid en heeft in haar historie een aantal noviteiten in de markt gezet. Als eerste in de wereld introduceerde KABA cilinders met keersleutels en de mechatronische cilinder, een combinatie van mechanische cilinders en elektronische toegangscontrole.
Heden ten dage kan KABA een breed scala, op elkaar afgestemde producten aanbieden die gezamenlijk een totaal oplossing bieden op het gebied van toegangscontrole en tijdregistratie zoals:

  • Mechanische profielcilinder in 17 en 22 mm in diverse veiligheidscategorieën
  • Elektronische toegangscontrole KABA BENZING, KABA EXOS.
  • Elektrische Draai en Schuifdeur systemen van KABA GILGEN
  • Draaikruizen, toernikets enz. van KABA Gallenschutz
  • Software om elektronische systemen aan te sturen