VAKBEURS FACILITAIR & GEBOUWENBEHEER

Nieuws – Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Ivana is de komende editie van de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer ook weer aanwezig, van 24 tot en met 26 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Iedere dag van 10:00 tot 17:00 bent u welkom op onze stand in Hal 1, waar de onderstaande 2 oplossingen worden toegelicht.

F&G Ivana easy-lichter met ve logo

Ivana Easy
Wij willen u hier graag kennis laten maken met de nieuwe Ivana Easy. Dé oplossing voor de thuiszorg, langer thuis wonen en meer woongenot.
De Ivana Easy kan zonder aanpassing van de deur of kozijn in bijna iedere deur met een europrofielcilinder geplaatst worden waarna de deur door middel van een app op een mobiel of een afstandsbediening gopend kan worden. Natuurlijk kan de deur ook nog steeds met de sleutel worden geopend. Ivana Easy biedt dé oplossing voor thuiszorgorganisaties, waarmee ze medewerkers op afstand toegang kunnen geven tot zorgwoningen. Het systeem is echter zo flexibel én betaalbaar dat het ook op kleine schaal ingezet kan worden, bijvoorbeeld voor mensen die langer thuis willen blijven wonen of meer woongenot willen. Ivana Easy is eenvoudig te monteren in bestaande toepassingen. Geen gedoe met elektra; standaard AA-batterijen zijn voldoende. Voldoet aan SKG***, de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

veiligheidscheck-mcp met ve logo

Is uw gebouw nog veilig?
Bij veel gebouwen is de veiligheid niet op orde; verlopen patenten op cilinders en veel gekopieerde sleutels in omloop. Met o.a. de Ivana Necoloc MCP cilinder hebben wij hier de perfecte oplossing voor. Naast de oneindige merkbescherming van het profiel is de cilinder voorzien van een extra magneetstift die zorgt voor een extra vergrendeling. Hierdoor is het niet mogelijk met een gekopieerde sleutel het systeem te openen. Wilt u weten of uw gebouw nog veilig is? Laat uw gegevens achter op de IVANA stand, dan nemen wij contact met u op voor een volledige veiligheidscheck van uw gebouw.

Meld u nu aan via onderstaande banner of link voor GRATIS toegang

F&G algemeen banner voorinschrijving

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn