IVANA JUNI BULLETIN

Het nieuwe IVANA bulletin is weer uit. In de editie van de maand juni vindt u naast de spectaculaire aanbiedingen ook informatie over het bouwbesluit en ons freesgereedschap. klik op onderstaand plaatje om het bulletin direct on-line te bekijken.

Festool ROADSHOW

Op vrijdag 2 juni a.s. is de FESTOOL RAODSHOW op ons parkeerterrein van 13.00 tot 17.00 uur. Kom langs en profiteer van de aanbiedingen, test zelf de machines, geniet van een hapje en een drankje, en profiteer van de tips & tricks van de Festool adviseurs.  

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

Tijdens de komende feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden. Op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) zijn al onze filialen GESLOTEN. Vrijdag 26 mei zijn wij geopend van 8.15 tot 12.30 en van 13.15 tot 17.00 uur. Maandag 5 juni a.s. zijn wij i.v.m. Pinksteren DE GEHELE DAG GESLOTEN. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

BOUWVAK BARBEQUE AKTIE

Ook dit jaar kunt u weer sparen voor een compleet verzorgde BOUWVAK BARBEQUE, Deze aktie is geldig van maandag 1 mei tot en met zaterdag 15 juli a.s. Bij elke balie-afhaal order vanaf 150.- excl. BTW ontvangt u 1 gratis BBQ-punt. Bij 10 punten heeft u recht op een GRATIS BOUWVAK BARBEQUE voor 5 personen. […]

IVANA MEI BULLETIN 2017

Ons bulletin van de maand Mei is nu uit, met diverse TOPDEALS en natuurlijk ook vele extra’s, klik op onderstaande afbeelding om het bulletin direct on-line te bekijken.