IVANA EASY

Ivana Easy klinkDe nieuwe manier om deuren te openen! Da’s pas EASY!

De nieuwe Ivana Easy toegang oplossing, met onder andere de motorcilinder, maakt het mogelijk om de deur met een app op je smartphone via een bluetooth verbinding te openen. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor het woongenot, je hoeft namelijk geen huissleutels meer mee te nemen.

Ook om LANGER THUIS te kunnen blijven WONEN is Ivana Easy de ideale oplossing, deze Ivana Easy motorcilinder is namelijk eenvoudig en snel op bijna iedere deur te monteren. Er zijn geen aanpassingen van deur en/of kozijn nodig, dus ook in tijdelijke situaties (bijvoorbeeld thuiszorg) is het een uitkomst. Men kan snel en veilig toegang verkrijgen tot de zorgwoning met een elektronische toegekende sleutel. Via het bijbehorende beheerplatform “mijn Ivana Easy” kunt u gemakkelijk bepalen wie toegang krijgt.

Mocht u zelf niet van de nieuwste snufjes zijn, het slot is ook met een traditionele sleutel of afstandsbediening te bedienen. Voorzien van een SKG*** cilinder en van boor- en trekbeveiliging, dus hij voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

 

DE VOORDELEN VAN IVANA EASY
muts met app– Geen sleutel meer nodig
– Eenvoudige montage
– Geen aanpassingen van de deur nodig
– GeheelĀ  SKG*** goedgekeurd
– Werkend op AA batterijen
– Eenvoudig te bedienen
– Cloudbased beheerprogramma
– Doordacht design

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn