Op uw bouwproject alles onder handbereik!

Van Enckevort B.V. biedt deze mogelijkheid en stelt U gratis een voorraadcontainer (20 of 10 ft, 6 of 3 mtr.) ter beschikking. De container is voorzien van een professioneel anti-inbraakslot. Een aparte afsluitbare ruimte biedt de mogelijkheid tot bescherming van diefstal gevoelige artikelen. Elk project wordt door uw organisatie zorgvuldig voorbereid. Uit ervaring weet u dat ‘n voorspoedige start het halve werk is, vandaar onze service om bij de start of tijdens een bouwproject een voorraadcontainer op de werkplek te plaatsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

EN DIT ZONDER KOSTEN!
In samenwerking met u stelt onze buitendienst adviseur een voorraadlijst samen met benodigde materialen voor het project; zodat misgrijpen onmogelijk wordt. Na oplevering worden origineel verpakte en onbeschadigde artikelen in overleg, retour genomen en gecrediteerd. De container wordt door ons opgehaald of geplaatst bij een ander project. (Afmetingen: 6,0 x 2.40 x 2,40 meter).  Beide zijkanten zijn voorzien van magazijnstellingen. Zonder kosten wordt de voorraadcontainer op uw locatie afgeleverd en opgehaald. Vraag onze buitendienst adviseur voor meer informatie.

Uw voordelen:

* Onze buitendienst adviseur zorgt in overleg met de uitvoerder voor de voorraad in de container!
* Altijd voldoende voorraad!
* De juiste artikelen op de goede plaats op het juiste moment!
* Geen verloren uren met zoeken en het halen van artikelen!
* Goede controle mogelijkheid!
* Van Enckevort betaalt de transportkosten!

Als specialist voor de bouw zijn wij ervan overtuigd U wederom een stuk extra service te kunnen aanbieden op het traject van de logistieke goederen afhandeling.