Van Enckevort b.v. voegt een meerwaarde toe door haar afnemers van advies te dienen, daarbij steunend op de in de afgelopen eeuw opgebouwde ervaring en know-how. Dat advies is een wezenlijk onderdeel van de ijzeren formule die het bedrijf hanteert: producten- en dienstenverlening op basis van de eisen en wensen van de markt en inhakend op de technische ontwikkelingen. Een bedrijf met een servicegerichte mentaliteit.
Een bedrijf dat is aangesloten bij de sterke inkoopcombinatie Zevij-Necomij en vertegenwoordigt daarnaast een exclusieve range Ivana huismerk producten van hoge kwaliteit. Maar van Enckevort gaat verder. Na advisering en levering van de producten kan ook de montage en onderhoud voor haar relaties verzorgd worden. Dit ALOM-concept betekent een verbreding van het servicepakket en geeft u als relatie één aanspreekpunt voor uw projecten.

Advies
Levering
Onderhoud
Montage

Naast het adviseren en leveren, monteren onze specialisten voor u alle producten op het gebied van toegangsbeheer. Zowel de puur mechanische als de elektronische toegangscontrole- en beveiligingssystemen. Onderhoud van sluitsystemen is belangrijk. Wij bieden u de mogelijkheid al het door ons geleverde hang- en sluitwerk periodiek te laten controleren en onderhouden door onze ervaren monteurs. U moet hierbij denken aan het nastellen van deurdrangers en het nasmeren van alle draaiende delen. Ook indien sloten vervangen moeten worden, kunnen wij dat voor u regelen.
Bent u tevreden over onze adviezen en aanbevelingen?, dan verzorgen wij ook het hele logistieke traject.
Levering, ondersteunt door ons geautomatiseerd Warehouse Management Systeem staat borg voor bezorging op de juiste tijd en de juiste plaats. De orders worden in ons logistieke centrum te Venlo met zorg samengesteld. Kennis van zaken is ook hier van essentieel belang. Goed advies kan alleen gegeven worden als er veel kennis binnen het bedrijf aanwezig is. Van Enckevort heeft in de afgelopen jaren deze kennis opgebouwd. Al onze commerciële medewerkers zijn dagelijks bezig om deze kennis op peil te houden. Advisering vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering spaart u tijd en kosten. Het vertalen van gebruikerswensen, het samen selecteren van leveranciers op kwaliteit en vormgeving, is dé manier om te komen tot een optimaal resultaat.